ODD Animals Rescue

Thea's Furry Friends Sanctuary werd medio 2015 opgericht en gerund door Emilia Gheorghe. Zij had daarvoor op diverse locaties honden ondergebracht. Dit kostte haar dusdanig veel tijd in reizen, dat ze besloten had om één locatie te creëren. De naam was afgeleid van de dochter van Emilia: Thea. Ook zij heeft, net als haar moeder, een groot hart voor de dieren en speciaal de honden. Uiteraard was zij regelmatig in het asiel om te helpen. 

Het asiel was gevestigd in een voormalige boerenstal. Zowel binnen als buiten zijn kennels gebouwd om de tegen de 100 honden te huisvesten. Ook bevond zich in de stal een quarantaine ruimte, een speciale ruimte voor de puppies en zelfs sanitaire voorzieningen. Ook was op het terrein een afgesloten speelruimte met genoeg schaduw en ruimte voor de honden om te spelen, rond te snuffelen en even de poten te strekken.  

 

ODD Animals Rescue

Medio 2018 werd Thea's Furry Friends Sanctuary opgeheven en heeft Emilia een nieuwe stichting opgericht: ODD Animals Rescue. Haar "overgebleven" 17 honden zijn meeverhuisd naar de nieuwe stichting. 

De stichting is speciaal bedoeld voor de meest vergeten en "zielige" honden. Verder houdt de stichting zich bezig met de volgende doelen:

1. Zoveel als mogelijk steriliseren en castreren van de zwerfdieren.

2. Bijdragen in de kosten van de oude en gehandicapte zwerfdieren.

3. Herplaatsen van zwarte katten. 

Contactformulier

"They still have a dream"

In Brașov verblijven vele honden en katten, waarvan hun huis het asiel is. Zij wachten, soms al vele jaren op een eigen huis als hun thuis. 

Geef ze een kans op een nieuw leven en vang ze op op adopteer ze.

Donaties

Donaties kunnen overgemaakt worden op: 

Happy Dogs of Romania
IBAN : NL71 TRIO 0197 8927 28
BIC/SWIFT code: TRIONL2U

of Paypal: 

info@happy-dogs-of-romania.nl

Belastingdienst

Happy Dogs of Romania is door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Jaarlijks in januari ontvang je een jaaropgave van de donaties ten behoeve van de belastingaangifte. Met een schenkingsovereenkomst is een gift nog voordeliger! 

Het RSIN bij de Belastingdienst is  854030517.

Contact

Stichting Happy Dogs of Romania p/a Dirk Schaferhof 27
1421 KG Uithoorn
The Netherlands
+31 629190269

IBAN rekeningnummer:
NL71 TRIO 0197 8927 28
info@happy-dogs-of-romania.nl