Spaying is the answer

Roemenië kent een groot zwerfhondenprobleem, naar schatting leven er zo'n 3 miljoen honden op straat. Dat is historisch gegroeid in de tijd van Ceaușescu, toen veel inwoners van het platteland naar de grote steden verdreven werden en hun honden achter moesten laten.

Uiteindelijk zal castratie en sterilisatie van de zwerfhonden dé oplossing zijn van het zwerfhondenprobleem in Roemenië. Dit wordt onderschreven door het in 1990 verschenen rapport "Guidelines for Dog Population Management" van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de WSPA (World Society for the Protection of Animals). Volgens dit wetenschappelijk rapport wordt het onvruchtbaar maken van zwerfhonden als enige echte effectieve oplossing van het probleem genoemd. Daarnaast zijn andere maatregelen nodig, zoals wetgeving, educatie en informatie.

Lees meer: https://www.happy-dogs-of-romania.nl/beleidsplan/

Als Stichting helpen wij mee met het steriliseren en casteren van honden en katten om ongewenste puppy's en kittens te voorkomen. 

Spaying is the answer - Bacău

Steriliseren is het antwoord, ook in Bacău! Dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen is castreren en steriliseren. Wij ondersteunen de plaatselijke sterilisatie- en castratieprogramma's. 

Spaying is the answer - Brașov

Steriliseren is het antwoord, ook in Brașov! Dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen is castreren en steriliseren. Wij ondersteunen de plaatselijke sterilisatie- en castratieprogramma's. 

Spaying is the answer - Moreni

De dierenarts in Moreni, Roemenië, dr. Malina Ghete heeft haar eigen doorlopende campagne om voornamelijk katten te steriliseren en te castreren. Momenteel (01.01.2019) heeft zij, sinds de start in september 2015, meer dan 1100 katten geholpen!

Spaying is the answer - Tărlungeni e.o.

Steriliseren is het antwoord, ook in Tărlungeni e.o.! Dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen is castreren en steriliseren. In samenwerking met de gemeente Tărlungeni ondersteunen wij de plaatselijke sterilisatie- en castratieprogramma's. 

Spaying is the answer - Sascut

Steriliseren is het antwoord, ook in Sascut! Dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen is castreren en steriliseren. Wij ondersteunen de plaatselijke sterilisatie- en castratieprogramma's. 

Contactformulier

Donaties

Donaties kunnen overgemaakt worden op: 

Happy Dogs of Romania
IBAN : NL71 TRIO 0197 8927 28
BIC/SWIFT code: TRIONL2U

of Paypal: 

info@happy-dogs-of-romania.nl

Belastingdienst

Happy Dogs of Romania is door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Jaarlijks in januari ontvang je een jaaropgave van de donaties ten behoeve van de belastingaangifte. Met een schenkingsovereenkomst is een gift nog voordeliger! 

Het RSIN bij de Belastingdienst is  854030517.

Contact

Stichting Happy Dogs of Romania p/a Dirk Schaferhof 27
1421 KG Uithoorn
The Netherlands
+31 629190269

IBAN rekeningnummer:
NL71 TRIO 0197 8927 28
info@happy-dogs-of-romania.nl