Projecten

Wij helpen, dankzij donaties en giften, diverse particuliere personen en organisaties in Roemenië, zodat zij voor de zwerfdieren voedsel kunnen kopen, de nodige medische zorg kunnen verlenen en onderdak aan de zwerfdieren kunnen bieden. Momenteel hebben wij projecten lopen in Bacău, Brașov en Moreni, Roemenië. Naast ondersteunen wij diverse sterilisatie- en castratiecampagnes onder het mom: "Spaying is the answer".  

Bacău  

In Bacău ondersteunen wij de Roemeense stichting Fundatia ''Ia-ti acasa un prieten''. Deze Roemeense stichting heeft ongeveer 200 honden en vele puppies in haar privé asiel, allemaal beschikbaar voor adoptie. Wij helpen deze stichting met financiële middelen, zodat voer, medicijnen en andere zorg geboden kan worden. 

  

Brașov

Sinds september 2015 ondersteunen wij het asiel van Emilia Gheorghe in Brașov: Thea's Furry Friends Sanctuary. In de loop van 2018 is de naam gewijzigd in ODD Animal Rescue en is speciaal bedoeld voor de meest vergeten en "zielige" honden. 

  

Moreni

In Moreni ondersteunen wij het privé-asiel Happy D ogs Moreni waar ongeveer 180 honden verblijven.

Happy Dogs Garden van Anca en Happy Paws dog sa nctuary van Anda vormen, op verschillende locaties in Moreni, een onderdeel van Happy Dogs Moreni. Deze locaties zijn voornamelijk bedoeld als laatste opvang voor de honden, die geadopteerd zijn en klaar gemaakt worden voor de reis óf voor de honden, die speciale zorg en aandacht nodig hebben.

Naast het hiervoor genoemde asiel en de locaties had ook mrs. Bunu onze speciale aandacht. Zij was woonachtig in Moreni en leefde van een gering pensioentje (€ 100,-- per maand). Zij had de zorg voor zo'n 25 honden.

Op 8 december 2019 is mrs. Bunu overleden aangetroffen in haar woning. Moge zij rusten in vrede.

 

Ook mrs. Mincu had onze speciale aandacht. Zij was alleen en zonder familie woonachtig in Moreni, leefde ook van een gering pensioentje en had de zorg voor zo'n 10 honden. Op 5 april 2015 is zij, als gevolg van kanker, overleden. 

"Spaying is the answer"

Als Stichting helpen wij mee met het steriliseren en castreren van honden en katten om ongewenste puppy's en kittens te voorkomen.

Contactformulier

"They still have a dream"

In Bacău, Brașov en Moreni verblijven vele honden en katten, waarvan hun huis het asiel is. Zij wachten, soms al vele jaren op een eigen huis als hun thuis. 

Geef ze een kans op een nieuw leven en vang ze of op adopteer ze.

Donaties

Donaties kunnen overgemaakt worden op: 

Happy Dogs of Romania
IBAN : NL71 TRIO 0197 8927 28
BIC/SWIFT code: TRIONL2U

of Paypal: 

info@happy-dogs-of-romania.nl

Belastingdienst

Happy Dogs of Romania is door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Jaarlijks in januari ontvang je een jaaropgave van de donaties ten behoeve van de belastingaangifte. Met een schenkingsovereenkomst is een gift nog voordeliger! 

Het RSIN bij de Belastingdienst is  854030517.

Contact

Stichting Happy Dogs of Romania p/a Dirk Schaferhof 27
1421 KG Uithoorn
The Netherlands
+31 629190269

IBAN rekeningnummer:
NL71 TRIO 0197 8927 28
info@happy-dogs-of-romania.nl