Moreni

Moreni is een stad in Roemenië, in het district Dâmbovița, Muntenië. De stad ligt op ongeveer 100 km afstand in het noordwesten van de Roemeense hoofdstad Boekarest en heeft een populatie van ongeveer 23.000.

Onze projecten in Moreni

Happy Dogs Moreni

In Moreni ondersteunen wij het privé-asiel Happy Dogs Moreni waar ongeveer 180 honden verblijven.

Happy Dogs Garden van Anca en Happy Paws dog sanctuary van Anda vormen, op verschillende locaties in Moreni, een onderdeel van Happy Dogs Moreni. Deze locaties zijn voornamelijk bedoeld als laatste opvang voor de honden, die geadopteerd zijn en klaar gemaakt worden voor de reis óf voor de honden, die speciale zorg en aandacht nodig hebben.

Spaying is the answer - Moreni

De dierenarts in Moreni, Roemenië, dr. Malina Ghete heeft haar eigen doorlopende campagne om voornamelijk katten te steriliseren en te castreren. Momenteel (01.01.2019) heeft zij, sinds de start in september 2015, meer dan 1100 katten geholpen!

mrs. Bunu

Naast het hiervoor genoemde asiel en de locaties had ook mrs. Bunu onze speciale aandacht. Op 8 december 2019 was zij, op 91 jarige leeftijd, overleden. Haar honden en katten zijn opgenomen in het asiel; inmiddels zijn al velen geadopteerd in Nederland, Duitsland en Engeland.    

mrs. Mincu

Ook mrs. Mincu had onze speciale aandacht. Zij was alleen en zonder familie woonachtig in Moreni, leefde ook van een gering pensioentje en had de zorg voor zo'n 10 honden. Op 5 april 2015 is zij, als gevolg van kanker, overleden.

Contactformulier

"They still have a dream"

In Moreni verblijven vele honden en katten, waarvan hun huis het asiel is. Zij wachten, soms al vele jaren op een eigen huis als hun thuis. 

Geef ze een kans op een nieuw leven en vang ze op op adopteer ze.

Donaties

Donaties kunnen overgemaakt worden op: 

Happy Dogs of Romania
IBAN : NL71 TRIO 0197 8927 28
BIC/SWIFT code: TRIONL2U

of Paypal: 

info@happy-dogs-of-romania.nl

Belastingdienst

Happy Dogs of Romania is door de Belastingdienst erkend als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). Jaarlijks in januari ontvang je een jaaropgave van de donaties ten behoeve van de belastingaangifte. Met een schenkingsovereenkomst is een gift nog voordeliger! 

Het RSIN bij de Belastingdienst is  854030517.

Contact

Stichting Happy Dogs of Romania p/a Dirk Schaferhof 27
1421 KG Uithoorn
The Netherlands
+31 629190269

IBAN rekeningnummer:
NL71 TRIO 0197 8927 28
info@happy-dogs-of-romania.nl