Jaarverslagen

2020

Voor u ligt het Jaarverslag 2020 van de Stichting Happy Dogs of Romania. Het kalenderjaar 2020 is het zesde volledige jaar van de Stichting, opgericht per 21 mei 2014.

Het jaar 2020 stond voornamelijk in het teken van het Coronavirus. Desondanks konden wij dankzij de vele sponsoren en donateurs lokale organisaties in Moreni, Bacău en Brașov, voornamelijk financieel, ondersteunen, zodat zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren konden bieden. 

In 2020 werden via de Stichting 54 honden en 33 katten in Nederland geplaatst, afkomstig uit de asielen van Moreni, Bacău en Brașov. Verder werden diverse plaatselijke sterilisatieprojecten in Roemenië financieel ondersteund. Immers, het castreren en steriliseren van zwerfdieren in de steden en dorpen in heel Roemenië is uiteindelijk dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen.

Graag geven wij met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2020 en de activiteiten, die in 2020 hebben plaatsgevonden om de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop.

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en steunen. 

Financieel Jaarverslag 2020

 

2019

Voor u ligt het Jaarverslag 2019 van de Stichting Happy Dogs of Romania. Het kalenderjaar 2019 is het vijfde volledige jaar van de Stichting, opgericht per 21 mei 2014.

Dankzij de vele sponsoren en donateurs konden wij lokale organisaties in Moreni, Bacău en Brașov, voornamelijk financieel, ondersteunen, zodat zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren konden bieden. In 2019 werden via de Stichting 34 honden en 15 katten in Nederland geplaatst, afkomstig uit de asielen van Moreni, Bacău en Brașov.

Verder werden diverse plaatselijke sterilisatieprojecten in Roemenië financieel ondersteund. Immers, het castreren en steriliseren van zwerfdieren in de steden en dorpen in heel Roemenië is uiteindelijk dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen.

Graag geven wij met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2019 en de activiteiten, die in 2019 hebben plaatsgevonden om de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop.

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en steunen. 
 

Financieel Jaarverslag 2019

 

2018

Voor u ligt het Jaarverslag 2018 van de Stichting Happy Dogs of Romania. Het kalenderjaar 2018 is het vierde volledige jaar van de Stichting, opgericht per 21 mei 2014.

Dankzij de vele sponsoren en donateurs konden wij lokale organisaties in Moreni, Bacău en Brașov, voornamelijk financieel, ondersteunen, zodat zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren konden bieden. In 2018 werden via de Stichting 29 honden en 25 katten in Nederland geplaatst, afkomstig uit de asielen van Moreni, Bacău en Brașov.

Verder werden diverse plaatselijke sterilisatieprojecten in Roemenië financieel ondersteund. Immers, het castreren en steriliseren van zwerfdieren in de steden en dorpen in heel Roemenië is uiteindelijk dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen.

Graag geven wij met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2018 en de activiteiten, die in 2018 hebben plaatsgevonden om de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop.

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en te steunen.

Financieel jaarverslag 2018

 

2017

Voor u ligt het Jaarverslag 2017 van de Stichting Happy Dogs of Romania. Het kalenderjaar 2017 is het derde volledige jaar van de Stichting, opgericht per 21 mei 2014.

Dankzij de vele sponsoren en donateurs konden wij lokale organisaties in Moreni, Bacău en Brașov, voornamelijk financieel, ondersteunen, zodat zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren konden bieden. In 2017 werden via de Stichting 21 honden en 15 katten in Nederland geplaatst, afkomstig uit de asielen van Moreni, Bacău en Brașov.

Verder werden diverse plaatselijke sterilisatieprojecten in Roemenië, waaronder ook Romania Animal Rescue, Inc (RAR), financieel ondersteund. Immers, het castreren en steriliseren van zwerfdieren in de steden en dorpen in heel Roemenië is uiteindelijk dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen.

Graag geven wij met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2017 en de activiteiten, die in 2017 hebben plaatsgevonden om de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop.

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en te steunen.

Financieel Jaarverslag 2017

 

2016

Voor u ligt het Jaarverslag 2016 van de Stichting Happy Dogs of Romania. Het kalenderjaar 2016 is het tweede volledige jaar van de Stichting, opgericht per 21 mei 2014.

Dankzij de vele sponsoren en donateurs konden wij lokale organisaties en privépersonen in Moreni, Bacău en Brașov, voornamelijk financieel, ondersteunen, zodat zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren konden bieden. In Moreni en Brașov werden ook de plaatselijke sterilisatieprojecten financieel ondersteund.

Ook in 2016 ondersteunden wij Romania Animal Rescue, Inc (RAR) financieel, die zich inzet in het gratis castreren en steriliseren van zwerfdieren in de steden en dorpen in heel Roemenië, dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen.

Graag geven wij met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2016 en de activiteiten, die in 2016 hebben plaatsgevonden om de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië te bevorderen. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop.

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en te steunen. 

Financieel Jaarverslag 2016

 

2015

Het kalenderjaar 2015 is het eerste volledige jaar van de Stichting, opgericht per 21 mei 2014.

Net als in 2014 stond 2015 in het teken van het bevorderen van de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië, met name in Moreni en Bacău. In september 2015 is het asiel van Emilia Gheorghe in Brașov: Thea's Furry Friends Sanctuary toegevoegd aan de projecten.

Dankzij de vele sponsoren en donateurs konden wij lokale organisaties en privépersonen in Moreni, Bacău en Brașov, voornamelijk financieel, ondersteunen, zodat zij voedsel, medische kosten en onderdak aan de zwerfdieren kunnen bieden.

Ook in 2015 ondersteunden wij Romania Animal Rescue, Inc (RAR) financieel. RAR zet zich in voor het gratis castreren en steriliseren van zwerfdieren in de steden en dorpen in heel Roemenië, dé oplossing om het aantal zwerfdieren te verminderen.

Graag geeft het bestuur met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2015 en de activiteiten, die in 2015 hebben plaatsgevonden. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop. Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en te steunen. 

Financieel Jaarverslag 2015


2014

Het jaar 2014 stond vooral in het teken van de officiële oprichting van de Stichting per 21 mei 2014. 

Maar het jaar 2014 stond ook in het teken van het bevorderen van de leefomstandigheden van de zwerfdieren in Roemenië, met name in Moreni en Bacău.

Dankzij de diverse sponsoren en donateurs konden wij de nodige hulp bieden aan de zwerfdieren en konden wij onze projecten in Moreni en Bacău, voornamelijk financieel, ondersteunen. 

Graag geeft het bestuur met het jaarverslag inzicht in het financieel jaar 2014 en de activiteiten, die in 2014 hebben plaatsgevonden. Daarbij staan transparantie en vertrouwen als kernwaarden van de Stichting voorop. 

Wij wensen u veel leesplezier en inspiratie om ons werk te blijven volgen en te steunen. 

 

Financieel Jaarverslag 2014

 
 
 

Contactformulier

Contact

Stichting Happy Dogs of Romania p/a Dirk Schaferhof 27
1421 KG Uithoorn
The Netherlands
+31 629190269

IBAN rekeningnummer:
NL71 TRIO 0197 8927 28
info@happy-dogs-of-romania.nl